tirsdag den 4. januar 2011

Godt nytår!

Hej med jer! Håber I alle havde en god jul og et godt nytår! :)
Jeg beklager, der er gået tid, siden jeg sidst skrev herinde, men har haft meget at se til!
Dette her indlæg bliver en opsummering fra langt tilbage til nu :)

Den 23. december var jeg hos mine forældre i Kolding, hvor jeg lavede aftensmaden! Angelina min veninde var på besøg til min dejlige spaghetti med kødsovs! :3 Der skulle rigtig smovses, selvom den var blevet meget stærk!! (tabte næsten en hel bøtte chili i, så fiskede en masse op)..

Min far og Angelina godt igang med deres mad :3
Angelina og jeg (havde dog en elendig hårdag)
Min dejlige far ved hans computerhjørne :)
Min søde mor :)

Juleaften den 24., der gik alting næsten godt! Jeg hyggede mig på mit værelse sammen med Søren og Simone over computeren det meste af dagen, hvorefter jeg gik ned til spisning. Vi fik flæskesteg og alt tilbehøret ;) Under spisningen gik det galt, og vores familie kom i et stort skænderi... Men bedst som jeg troede, at det hele var ødelagt på juleaften, så gik det hele alligevel! Vi fik talt sammen, og vi hyggede os rigtig meget :) Vi fik citronfromage, som min mor selv havde lavet aftenen før (ingen af os kan lide de oprindelige retter ret godt).. Jeg var så heldig, at jeg vandt mandelgaven, som var en æske med Ferrero (MUMS)! Jeg elsker dem!   Derefter spillede vi allesammen (mor, far, Peter og jeg) Trivial Pursuit, fordi vi ville holde en lidt utraditionel jul :) Og selvom vi alle spillede med gule kort (under 14 år), vandt min lillebror over os alle! Ja, man kan vidst godt sige, at det var en ting, jeg synes er komisk. Derefter var min mor gået i seng, fordi hun skulle arbejde dagen efter. Peter, far og jeg spillede Jeopardy, hvor Peter stod for at være Quiz-Masteren! Det var smaddersjovt, selvom jeg i sidste ende måtte se mig banket af min far. Too bad! :)

Her er et billed af vores "juletræ", som min mor havde købt i en lille potte :)

Den 26. december var jeg ovre ved min farmor sammen med hende, min faster, onkel, fætter, to kusiner, min bror, mor og far :) Vi hyggede os og spiste en masse god mad! For en gangs skyld var der ikke nogen skænderier ved bordet, så det var rigtig dejligt at være der! Efter maden spillede vi næsten allesammen Trivial Pursuit (Genious), hvor vi var i 3 hold! Selvom vores hold havde 3 spillere og de andre kun havde 2, så tabte vi stort! Tror det var deres spørgsmålskort, der var noget i vejen med, siden vi ikke kunne svare (de havde deres egen bunke).. men hyggeligt var det! Lige inden vi skulle hvert til sit, spillede jeg lige et spil tegn og gæt med mine kusiner! Det var rigtig hyggeligt, selvom det ikke varede så længe! Ser frem til at se dem igen snart :)

Turen gik ned til mine kærester i Tønder den 27., hvor jeg skulle holde nytår :) Jeg var først et par dage alene med Søren, hvorefter Simone kom hjem til os :) Vi havde det rigtig hyggeligt! Vi drak lyserødt champagne, og vi drak Black Tower, en rigtig godt hvidvin :) Til aftensmad fik vi lasagne, og mums den var god :) Vi hyggede os med TV, Guitar Hero og til sidst så vi Inception, en kanon film! :)

Her er Simone og jeg til nytår med vores smukke hårbøjler på :)
Simone med Sørens frø-hårbøjle (han nægtede at gå med den)
Søren med et glas champagne, da klokken havde slået 00.00 :)
Der gik ikke lang tid, før jeg igen skulle til Odense.. Men en glædelig overraskelse fik jeg, da jeg blev hentet af mine to søde naboer Lise og Jonathan ved toget :) Så skulle jeg ikke gå hjem alene i mørket med savnet i baghovedet, så havde jeg selskab :) Jeg glemmer aldrig det gamle år! Der er sket så meget på det år, at det er helt ufatteligt. Men vil hellere se fremad! Håber alle er kommet godt ind i 2011 og at det bliver et dejligt år :)

1 kommentar:

 1. Noget øv med det skænderi, men godt i fik styr på det :-)
  Din ferie ser rigtig hyggeligt ud!
  Er nu fast læser :-)

  /Emma
  www.emmoemmo.com

  SvarSlet