tirsdag den 21. december 2010

Min bror ...

I dag kom min lillebror hjem til mine forældre, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg elsker min lillebror over alt på jorden. Selvom vi tit kan være uenige, eller rettere skal være uenige, så betyder han alligevel alting for mig i mit liv. Jeg sidder sommetider og tænker på ham; har han det godt? Og ja, det tror jeg på. Han er en ganske speciel person i mit liv, og derfor er det heller ikke uden grund, at det første indlæg kommer til at handle om ham.

Ham og jeg har aldrig været de bedste venner, men alligevel har han altid været der. Han gør min verden til et bedre - og nogengange et værre - sted at være. Men som man siger, så er søskendekærlighed en af de ting, der altid vil være der, og man er aldrig helt enig med dem. Sådan er det også med Peter og jeg, vi er som hund og kat, men i bund og grund er vi de bedste venner.


Han var der, da jeg blev HF-student i sommers; på Tønder Gymnasium. Det betød utrolig meget for mig, at han ville med derned. Mine forældre hentede ham og tog ham med ned til mig. Jeg havde længe inden  dagen sagt, at når jeg skulle have huen på, så skulle Peter gøre det. Han havde gået og snakket med sine omgivelser om, at nu skulle han jo snart give mig huen på. Han glædede sig meget, selvom han ikke ville være ved det, når jeg spurgte ;)


Huen kom da også på, men den blev sat meget skævt; helt ned over mine øjne. Sådan er drenge og ikke mindst små brødre. Ikke, at min lillebror er lille, nej han er et pænt stykke højere end jeg er. Men han var stolt, da han gav søster hue på, det kunne jeg se på ham. Han er nu en dejlig lillebror; den bedste i verden! <3


3 kommentarer:

 1. Man skal elske sine søskende <3

  SvarSlet
 2. J
  søskende er dejligt
  :D


  Tk for at du følger min blog
  det betyder meget for mig , ja mere end du tror :D <3
  læser nu også din .

  SvarSlet
 3. Det var så lidt :)
  Og mange tak, fordi du også følger min blog :)

  SvarSlet